Blog

Inzicht energiekosten

Om inzicht te krijgen in uw energiekosten is het wel zo makkelijk als energieleveranciers alle tarieven die ze hanteren voor gas en stroom op hun website hebben staan. Maar is het wel zo dat energieleveranciers dit duidelijk communiceren met de consument of moeten we maar raden naar de tarieven?

Energiekosten kunnen duidelijker worden weergegeven

Het is zo dat bij veel energieleveranciers de energiekosten niet helemaal helder worden weergegeven en dit kan voor verwarring zorgen bij consumenten. Het is vervelend dat dit zo is, maar gelukkig kunt u bij ons uw energiekosten berekenen door eenvoudigweg uw gegevens in te vullen. Direct daarna zal er meteen duidelijk worden bij wie u goedkoop uit bent voor gas en stroom. Op die manier hoeft u niet de websites van de energieleveranciers zelf langs te gaan en dan tot de conclusie komen dat de kosten voor gas en stroom moeilijk te vinden zijn of moeilijk worden weergegeven.

Andere benamingen voor tarieven

Om het helemaal compleet te maken gebruiken de leveranciers van energie op hun website ook nog eens andere benamingen voor tarieven wanneer men een dubbele meter heeft. Doordat het bij iedereen anders wordt genoemd terwijl er hetzelfde mee wordt bedoeld schept dit verwarring en is men niet goed meer in staat om zelf een vergelijking uit te voeren.

Om ervoor te zorgen dat u niet moeilijk hoeft te doen kunt u dus bij ons makkelijk een berekening maken. Dit scheelt u niet alleen tijd, maar ook een hoop frustratie.

Geplaatst in: Berichten